Shtëpi > Kuzhina > Përgatitja lojë pizza me një qen
Përgatitja lojë pizza me një qen

Ndihmë Rolf qeni për të bërë pizza pica. Klikoni mbi ushqimin e dëshiruar dhe pastaj të bëjë ato mbi pizza.

Këshilla.: Ose shumë shpejt nëse ju nuk doni të merrni përshkuar me urdhërat.

90% love këtë lojë
Të gjitha lojrat
Pergatitja-loje-pizza-me-nje-qen