Дома > Кујната > Подготовка на пица игра со кучето
Подготовка на пица игра со кучето

Помош Ролф на кучето да се направи пица пица. Кликнете на саканиот за храна и потоа да ги врз пица.

Совети.: Или многу брзо ако не сакате да се преоптовари со нарачки.

90% сакам оваа игра
Сите игри
Подготовка-на-пица-игра-со-кучето